Een authentiek terras 

Het terras ligt aan de achterkant van het restaurant. Je bent even helemaal op een andere plek waardoor je kunt ontspannen. Je kijkt uit op de tuin en waant je even in een andere wereld. Onze luifel zorgt ervoor dat je in veel weersomstandigheden op het terras kunt genieten van een lunch of diner. Onze heaters kunnen je verwarmen als het afkoelt. Ook vragen we je een jas of trui mee te nemen. We gebruiken de heaters alleen als het echt nodig is. 

Gasten die een reservering hebben geplaatst zijn zeker van een plekje op het terras bij mooi weer. 

Welk gerecht ga je bestellen?

Onze specialiteiten

Bekijk de verschillende specialiteiten van Restaurant Diverso. Voor ieder wat wils!

Carpaccio Di Manzo

Echte specialiteit van ons is de carpaccio di manzo. Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, rucola en truffel-aardappelkrokant.
 

Lees meer

Caspars Limoncello

Een glaasje huisgemaakt limoncello van Caspar (ijs-en-ijs koud) is een aanrader om je diner mee af te sluiten. Dit gele likeurtje is echt een specialiteit te noemen van ons restaurant.
 

Lees meer

Diverso all' Italiana

5-gangen kleine Italiaanse gerechtjes, je kruist ze zelf aan op je Diverso all' Italiana invulkaartje. Dit is een razend populair menu waar veel van onze gasten enthousiast over zijn. Menu Diverso all' Italiana € 43,50 per persoon.

Lees meer

Verras een vriend of familielid met een cadeaubon!

<h2 class="hero">Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief</h2>
<a href="/?ft-subscribe" class="is-btn is-background-color-primary" title="Inschrijven voor nieuwsbrief">Inschrijven</a>