Het ontstaan Diverso All Italiana

Door K. Verspagen, 18-10-2022

Het ontstaan van het 5-gangenmenu Diverso All Italiana. Soms valt het op z'n plek doordat je zoekt naar oplossingen.

2011 - 2012 - 2013 - 2014 

Onze menukaart bestond uit normale porties en kleine gerechten. Gasten bestelden verschillend aantal gangen en normale en kleine gerechten doorelkaar. Dat bracht ons regelmatig in de problemen. Iedere zomer was de MA.DI.WO.DO. dat de gasten uit de kleine gerechten uit iedere categorie een gerecht konden kiezen (in 2014 voor € 25,00). We merkten dat gasten daar enthousiast over waren en zelfs na de actie ernaar vroegen. Tijdens een vrijdagmiddag-overleg spraken we erover en voor we het wisten vielen de puzzelstukjes inelkaar.

Kleine gerechtjes: gasten vinden het prettig om meerdere kleine gerechten te eten (niet zo zwaar en gevarieerd)

Per tafel te bestellen: daarmee hebben de gasten hetzelfde ritme en hetzelfde aantal gangen

Invulkaartje: gast moet kunnen aflezen welke gerechtjes gekozen zijn

Samen met onze vormgeefster Severine (Studio Seef) creeerden we het kaartje Diverso All Italiana

2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023

Het 9e jaar dat we Diverso All Italiana aanbieden, het is een schot in de roos en bekend in heel de regio. Gasten met dieetwensen kunnen meedoen en voor veganisten koken we op maat. In de afgelopen jaren hebben we dit menu heel veel geserveerd, van 2 gasten tot een groep van 75 gasten. We zijn super trots op deze vondst!