Caspars Limoncello

Sommige gasten rijden ervoor om en sommige nemen Caspars Limoncello mee naar hun vakantiebestemming. Lekker om een glaasje bij ons te drinken maar ook thuis. 

 Iedere liter Caspars Limoncello is door Caspar gemaakt. Hij is kritisch over de te leveren citroenen, schilt ze zelf (hulp is niet gewenst) en proeft en beoordeelt samen met John of de limoncello gebotteld mag worden. Bij het bottelen helpen enkele vaste medewerkers die weten hoe Caspar het graag wil hebben. 

 € 5,50 per glas - € 22,50 per fles afhalen

Welk gerecht ga je bestellen?

Onze specialiteiten

Bekijk de verschillende specialiteiten van Restaurant Diverso. Voor ieder wat wils!

Carpaccio Di Manzo

Echte specialiteit van ons is de carpaccio di manzo. Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, rucola en truffel-aardappelkrokant.
 

Lees meer

Caspars Limoncello

Een glaasje huisgemaakt limoncello van Caspar (ijs-en-ijs koud) is een aanrader om je diner mee af te sluiten. Dit gele likeurtje is echt een specialiteit te noemen van ons restaurant.
 

Lees meer

Diverso all' Italiana

5-gangen kleine Italiaanse gerechtjes, je kruist ze zelf aan op je Diverso all' Italiana invulkaartje. Dit is een razend populair menu waar veel van onze gasten enthousiast over zijn. Menu Diverso all' Italiana € 43,50 per persoon.

Lees meer

Verras een vriend of familielid met een cadeaubon!

<h2 class="hero">Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief</h2>
<a href="/?ft-subscribe" class="is-btn is-background-color-primary" title="Inschrijven voor nieuwsbrief">Inschrijven</a>