Restaurant

Wij zijn ambassadeurs van de Mediterrane keuken met een knipoog naar de Italiaanse keuken. Met goede producten, eenvoud en puurheid serveren wij hoogstaande gerechten. Onze uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. 

 In 2017 verbouwden wij ons authentieke horecapand. Er zijn intieme dinerkamers, de bar (hoge zit), ruime open restaurant 1e etage en 2 vides (je kijkt tot aan de nok van het dak). Iedere gast passeert de open keuken waar ons keukenteam staat te koken.

3 compagnons

Welk gerecht ga je bestellen?

Onze specialiteiten

Bekijk de verschillende specialiteiten van Restaurant Diverso. Voor ieder wat wils!

Carpaccio Di Manzo

Echte specialiteit van ons is de carpaccio di manzo. Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, rucola en truffel-aardappelkrokant.
 

Lees meer

Caspars Limoncello

Een glaasje huisgemaakt limoncello van Caspar (ijs-en-ijs koud) is een aanrader om je diner mee af te sluiten. Dit gele likeurtje is echt een specialiteit te noemen van ons restaurant.
 

Lees meer

Diverso all' Italiana

5-gangen kleine Italiaanse gerechtjes, je kruist ze zelf aan op je Diverso all' Italiana invulkaartje. Dit is een razend populair menu waar veel van onze gasten enthousiast over zijn. Menu Diverso all' Italiana € 43,50 per persoon.

Lees meer

Verras een vriend of familielid met een cadeaubon!

<h2 class="hero">Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief</h2>
<a href="/?ft-subscribe" class="is-btn is-background-color-primary" title="Inschrijven voor nieuwsbrief">Inschrijven</a>