VACATURE LEIDINGGEVEND BEDIENING (24 UUR)

Wij zoeken een leidinggevende die de bediening aanstuurt en zelf meewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het bedieningsteam tijdens je shift. We leiden je op zodat je bekend wordt met onze drank/wijn- en menukaart en onze werkwijze. Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca/bediening. 

Stuur je email naar kitty@restaurantdiverso.nl 

SOUSCHEF (38 UUR)

Ben jij de souschef die wij zoeken? Toe aan een nieuwe uitdaging? Neem de leiding om een avond-shift te leiden en 'de kachel te draaien'. Onze twee chefs (John en Ben) leiden je op zodat je de werkwijze leert kennen. Ons digitale scherm met de orders helpen jou en het team om overzicht te houden.

OPROEPKRACHT AFWASMEDEWERKERS (vanaf 15 jaar)

Als afwasmedewerker speel je een belangrijke rol in ons restaurant. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de keuken, het servies en keukenapparatuur. Met jou oog voor detail zorg je ervoor dat alles weer glanst en klaar is voor het volgende service.

Stuur je email naar john@restaurantdiverso.nl 

Welk gerecht ga je bestellen?

Onze specialiteiten

Bekijk de verschillende specialiteiten van Restaurant Diverso. Voor ieder wat wils!

Toscaans Tafeltje Vol

3-gangen menu om samen te delen vanaf het midden van de tafel. Vanaf 2 personen.

€ 45,00 per persoon

 

Lees meer

Caspars Limoncello

Een glaasje huisgemaakt limoncello van Caspar (ijs-en-ijs koud) is een aanrader om je diner mee af te sluiten. Dit gele likeurtje is echt een specialiteit te noemen van ons restaurant.
 

Lees meer

Diverso all' Italiana

5-gangen kleine Italiaanse gerechtjes, je kruist ze zelf aan op je Diverso all' Italiana invulkaartje. Dit is een razend populair menu waar veel van onze gasten enthousiast over zijn. Menu Diverso al' Italiana € 43,50 per persoon.

Lees meer

Verras een vriend of familielid met een cadeaubon!

<h2 class="hero">Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief</h2>
<a href="/?ft-subscribe" class="is-btn is-background-color-primary" title="Inschrijven voor nieuwsbrief">Inschrijven</a>