Route

Auto/Openbaar vervoer

 

VANAF HELMOND/SOMEREN

Volg de N266 richting Nederweert. Rij in Nederweert voorbij de stoplichten en sla 150 meter verder rechtsaf (Staat), en ga daarna weer rechts (Burg. van Udenstraat). Bij de kruising met de Brugstraat ga je rechts en na 250 meter vind je aan je rechterhand Restaurant Diverso. Daar is ook de inrit van de parkeerplaats.
 

A2 MAASTRICHT / EINDHOVEN

Neem afrit Nederweert (afslag 39), en rijd richting Nederweert. Volg de N275 tot je links Nederweert in kunt (Lindenstraat). Rijd de weg af en ga aan het einde rechts (Geenestraat/Brugstraat). Na 400 meter ligt Restaurant Diverso aan je rechterhand. Rechts van het pand vind je de inrit van de parkeerplaats.
 

VANAF HELDEN/PANNINGEN

 Volg de N275 richting Nederweert. Ga rechtsaf na het viaduct en neem de N266. Na 150 meter ga je linksaf (Staat), daarna weer rechts (Burg. van Udenstraat). Bij de kruising met de Brugstraat ga je rechts en na 250 meter vind je aan je rechterhand Restaurant Diverso. Daar is ook de inrit van de parkeerplaats.
 

OPENBAAR VERVOER

Je reist met de trein naar station Weert. Vertrek- en aankomsttijden vind je op www.9292.nl. Naast station Weert vind je de bus-opstapplaats, buslijn 61 rijdt naar Nederweert. Je stapt uit bij halte Lindenstraat. Je loopt richting Rabobank en Zeeman. Je gaat rechts en passeert een parkeerplaats en het horecaplein. Als je verder rechtdoor (ca 400 meter) loopt vind je aan de rechterzijde, net voor de stoplichten ons restaurant.