Blog

Restaurant Diverso in Terras Top 100 | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 10-07-2015 in:

Restaurant Diverso in Terras Top 100

Restaurant Diverso en Guulke Eten & Drinken hebben een goede prestatie neergezet bij hun deelname aan de Terras Top 100, georganiseerd door Misset Horeca. 

Lees verder
Koken met Johnny (deel 4) - Asperges op Italiaanse wijze | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 04-05-2015 in:

Koken met Johnny (deel 4) - Asperges op Italiaanse wijze

We zitten inmiddels middenin het aspergeseizoen en dit betekent dat we weer heerlijk kunnen genieten van 'het witte goud'. Met asperges kun je veel verschillende gerechten bereiden: soep, voorgerecht, hoofdgerecht en je kunt asperges zelfs gebruiken als dessert! Vandaag gaat John uitleggen hoe je asperges bereidt op Italiaanse wijze; een heerlijk, simpel, voorgerecht voor 4 personen.

Lees verder
Hoe Restaurant Kesselshof uiteindelijk Restaurant Diverso werd | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 20-02-2015 in:

Hoe Restaurant Kesselshof uiteindelijk Restaurant Diverso werd

We schrijven het jaar 2000. De millenniumwisseling leverde minder problemen op dan gedacht en we betaalden nog met onze geliefde Nederlandse gulden. In ditzelfde jaar woonde ik nog in het prachtige Heeze en had ik het idee om, samen met mijn toenmalige vrouw, een eigen restaurant te beginnen.
Lees verder
Koken met Johnny (deel 3) - Chocolademousse | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 19-02-2015 in:

Koken met Johnny (deel 3) - Chocolademousse

In het vorige deel van 'Koken met Johnny' liet John zien hoe je, gemakkelijk, een Tagliatelle met truffel, versie spinazi en gegrilde kipfilet maakt. In dit artikel gaan we een lekker (en makkelijk) dessert maken. En wel een chocolademousse!

Lees verder
Koken met Johnny (deel 2) - Tagliatelle met truffel, verse spinazie en gegrilde kipfilet | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 17-09-2014 in:

Koken met Johnny (deel 2) - Tagliatelle met truffel, verse spinazie en gegrilde kipfilet

In het vorige deel van 'Koken met Johnny' liet John zien hoe je gemakkelijk pastadeeg maakt. Maar met alleen pastadeeg ben je er natuurlijk niet! Daarom laat John in dit artikel zien hoe je op een laagdrempelige en snelle manier, een heerlijk pastagerecht maakt!

Lees verder
TTT-arrangement in Nederweert | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 26-08-2014 in:

TTT-arrangement in Nederweert

Op zaterdag 6 september organiseren we samen met Hoeve Sam Sam en Theaterboerderij ‘Boeket’ het zogenaamde TTT-arrangement aan. TTT staat voor: Tuktour -tafelen - theater.

Lees verder
De geschiedenis van Diverso's Italiaans Weekend | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 16-07-2014 in:

De geschiedenis van Diverso's Italiaans Weekend

Op 22, 23 en 24 augustus organiseert Restaurant Diverso alweer voor de 13e keer haar jaarlijks terugkerende “Italiaans Weekend”. Drie dagen lang wordt het restaurant aan de Brugstraat omgetoverd in een stukje “Nederweerts" Italië. Alle aanwezigen kunnen deze dagen genieten van heerlijk Italiaans eten & drinken, typisch Italiaans vermaak en dat alles natuurlijk in een authentieke Italiaanse sfeer. Maar waar begon het allemaal?

Lees verder
Koken met Johnny (deel 1) - Hoe maak je thuis gemakkelijk pastadeeg? | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 06-06-2014 in:

Koken met Johnny (deel 1) - Hoe maak je thuis gemakkelijk pastadeeg?

Zelf pasta maken is hartstikke leuk en lekker. Het hoeft niet lang te duren; met een beetje oefening heb je binnen 30 minuten een heerlijke pasta panklaar. Alle verschillende pasta hebben min of meer hetzelfde basisrecept voor de pastadeeg (een enkele uitzondering als gnocchi daar gelaten). Daarom richten we ons vandaag op het maken van de pastadeeg (met een beetje oefening duurt dit geen 10 minuten).
 
 
 
Lees verder
De Pasta van Marco Polo? | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 10-05-2014 in:

De Pasta van Marco Polo?

Een lekkere spaghetti bolognese met Parmezaanse kaas op een terrasje in de zomer, een zelfgemaakte lasagne thuis vers uit de oven of een heerlijke ravioli met walnoten bij de plaatselijke Italiaan?

We weten allemaal wat we bedoelen met de term ‘pasta’. Maar klopt dit beeld wel helemaal?

En waar komt pasta nu eigenlijk vandaan: uit een pakje of uit Italië.. of toch China?

Kortom: weten we wel waar we over praten als we het over pasta hebben?

Lees verder