Blog

Koken met Johnny (deel 3) - Chocolademousse | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 19-02-2015 in:

Koken met Johnny (deel 3) - Chocolademousse

In het vorige deel van 'Koken met Johnny' liet John zien hoe je, gemakkelijk, een Tagliatelle met truffel, versie spinazi en gegrilde kipfilet maakt. In dit artikel gaan we een lekker (en makkelijk) dessert maken. En wel een chocolademousse!

Lees verder
Koken met Johnny (deel 2) - Tagliatelle met truffel, verse spinazie en gegrilde kipfilet | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 17-09-2014 in:

Koken met Johnny (deel 2) - Tagliatelle met truffel, verse spinazie en gegrilde kipfilet

In het vorige deel van 'Koken met Johnny' liet John zien hoe je gemakkelijk pastadeeg maakt. Maar met alleen pastadeeg ben je er natuurlijk niet! Daarom laat John in dit artikel zien hoe je op een laagdrempelige en snelle manier, een heerlijk pastagerecht maakt!

Lees verder
TTT-arrangement in Nederweert | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 26-08-2014 in:

TTT-arrangement in Nederweert

Op zaterdag 6 september organiseren we samen met Hoeve Sam Sam en Theaterboerderij ‘Boeket’ het zogenaamde TTT-arrangement aan. TTT staat voor: Tuktour -tafelen - theater.

Lees verder
De geschiedenis van Diverso's Italiaans Weekend | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 16-07-2014 in:

De geschiedenis van Diverso's Italiaans Weekend

Op 22, 23 en 24 augustus organiseert Restaurant Diverso alweer voor de 13e keer haar jaarlijks terugkerende “Italiaans Weekend”. Drie dagen lang wordt het restaurant aan de Brugstraat omgetoverd in een stukje “Nederweerts" Italië. Alle aanwezigen kunnen deze dagen genieten van heerlijk Italiaans eten & drinken, typisch Italiaans vermaak en dat alles natuurlijk in een authentieke Italiaanse sfeer. Maar waar begon het allemaal?

Lees verder
Koken met Johnny (deel 1) - Hoe maak je thuis gemakkelijk pastadeeg? | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 06-06-2014 in:

Koken met Johnny (deel 1) - Hoe maak je thuis gemakkelijk pastadeeg?

Zelf pasta maken is hartstikke leuk en lekker. Het hoeft niet lang te duren; met een beetje oefening heb je binnen 30 minuten een heerlijke pasta panklaar. Alle verschillende pasta hebben min of meer hetzelfde basisrecept voor de pastadeeg (een enkele uitzondering als gnocchi daar gelaten). Daarom richten we ons vandaag op het maken van de pastadeeg (met een beetje oefening duurt dit geen 10 minuten).
 
 
 
Lees verder
De Pasta van Marco Polo? | Restaurant Diverso

Geplaatst op: 10-05-2014 in:

De Pasta van Marco Polo?

Een lekkere spaghetti bolognese met Parmezaanse kaas op een terrasje in de zomer, een zelfgemaakte lasagne thuis vers uit de oven of een heerlijke ravioli met walnoten bij de plaatselijke Italiaan?

We weten allemaal wat we bedoelen met de term ‘pasta’. Maar klopt dit beeld wel helemaal?

En waar komt pasta nu eigenlijk vandaan: uit een pakje of uit Italië.. of toch China?

Kortom: weten we wel waar we over praten als we het over pasta hebben?

Lees verder