Terras open 28 april

Het terras mag weer open!

Beste terras-liefhebbers,

 

Reserveer je tafel op ons terras

We mogen weer open! Je bent weer van harte welkom.

Vanaf aanstaande woensdag 28 april zijn wij dagelijks open van 12.00-18.00 uur. We hebben 2 shifts: 12.00-15.00 uur en 15.00-18.00 uur

Tijdens beide shifts kunnen alle gerechten gekozen worden die we serveren. Zie www.restaurantdiverso.nl/menu voor de menukaart.

Als je kiest voor 5-gangen keuzemenu Diverso All Italiana (het invulkaartje waar je aankruist welk gerecht per gang je wilt) rekenen wij op 2,5 uur verblijf.

Reserveer je tafel via de website linksonder button RESERVEREN.

 

Afhaalgerechten

Vanaf woensdag kun je dagelijks bij Diverso terecht voor AFHAALGERECHTEN tussen 17.00-19.00 uur zie www.restaurantdiverso.nl/afhaalgerechten

Bestel je afhaalgerechten via de website rechtsonder bij BESTELLEN

 

Tuin/terras mediterraner

Ons terras is nog meer in Mediterrane sfeer gebracht. Er is meer groen op het terras, de muur heeft een andere kleur en druivenranken en geraniums zijn druk om groter te worden. Ook de border van de tuin heeft nieuwe aanplant gekregen met meer diversiteit en meer kleur.

 

Team

Ons team is weer compleet! Uiteraard hebben zich enkele wijzigingen voorgedaan na deze vreemde periode. De meeste medewerkers zijn trouw aan ons gebleven. Enkele vacatures zijn ingevuld. Sommige jonge instromers gaan we verder opleiden en enkele leerlingen gaan we verder brengen in het vak. Ook weten we dat we na de zomer afscheid gaan nemen van enkele kanjers die klaar zijn voor een vaste baan die aansluit op hun studie.

Wij gaan opnieuw bouwen en trainen om weer een soepel-lopende organisatie neer te zetten. Dit draagt bij aan jou genot op ons terras waar je geniet van lekker eten, drinken en gezelligheid.

 

Wij ontvangen je graag weer en verheugen ons je weer te zien!

 

Hartelijke groet,

Caspar – John – Kitty