Heropening 1 juni

Na 77 dagen sluiting gaan wij weer open per 1 juni!

Heropening 1 juni | Restaurant Diverso

Lieve mensen,

 

Ieders leven is op de een of andere manier op z'n kop komen staan door het Coronavirus. We hebben in een periode met opgelegde beperkingen geleefd om het virus in te dammen niet om zich heen te laten slaan. Vrijheid en gezondheid zijn een groots goed. Het kabinet heeft bepaald dat restaurants en terrassen weer open mogen vanaf 1 juni. Uiteraard zijn daar in deze fase nog richtlijnen en regels voor opgesteld om nog een uitbraak van het virus tegen te gaan (zover mogelijk). Wij gaan ons best doen om dat samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers te bewerkstelligen. Ieders begrip, respect voor regels (hoe tegenstrijdig soms ook als je vergelijkingen gaat maken) en flexibiliteit is gewenst.

 

Opstart

Vorige week zijn de schoonmaakdames Astrid en Maartje weer begonnen. Van boven naar beneden en stap voor stap om ons mooie pand weer fris te krijgen. Onze tuinman Joep heeft de tuin tussentijds bijgehouden en zorgt dat alles straks tiptop in orde is. De eerste serie perkplanten hebben geen gast gezien helaas, dus wij hopen dat de tweede serie plantjes veel gasten blij mogen maken. In meerdere dagdelen zijn bedieningsmedewerkers komen helpen om klussen te doen: houdbaarheid dranken monitoren, alle glazen en bestek door de glazenspoelmachine, terras schoonmaken, schuiven/sjouwen tafels en stoelen en binnenkort uitleg over nieuwe werken in het nieuwe normaal. Onze leveranciers komen weer drank, brood, vlees, vis, groenten, kaas, ijs enzovoorts bij ons brengen. 

 

Nieuwe normaal bij Diverso vanaf 1 juni 12.00 uur

Je kunt vanaf 1 juni dagelijks bij ons terecht van 12.00-16.00 uur voor lunch. Dagelijks 2 shifts voor diner: 16.45-19.00 uur en 19.30-sluit. Reserveer bij voorkeur via de website. Onze drankenkaart, Diverso All Italiana en de a-la-carte menukaart zijn vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Nieuw is Diverso voor Thuis: afhaalgerechten (vanaf 2 juni kunnen dagelijks  bestellingen tussen 17.00-19.00 afgehaald worden.). 

Bij het ontvangst doen we de gezondheids-check, laten we gasten hun handen desinfecteren en wijzen we welke tafel voor je klaarstaat. Het is voor ons het fijnst als gasten zoveel als mogelijk op hun stoel blijven zitten, uiteraard is toiletbezoek nodig. Onze bedieningsmedewerkers zullen uiteraard aan tafel komen, maar iets meer op afstand dan voorheen en niet vaker dan nodig. Het samenspel van non-verbale communicatie zal iets meer zijn werk gaan doen, we zullen zien.

 

Wij zijn intens blij om weer open te gaan en kunnen deze heropening alleen veilig en ordelijk laten verlopen in samenwerking met jou! Wij willen je laten ontspannen en laten genieten bij Diverso met lekkere drankjes, heerlijk eten in een gezellige sfeer!

 

Tot Diverso!

Caspar - John - Kitty