Comfort

In een druk en vol restaurant is geluid en akoestiek vaak een terugkerend onderwerp in reviews van gasten. Bij ons in ieder geval wel. Akoestiek verbeteren is niet zomaar even gedaan. Afgelopen periode hebben we belangrijke stappen gezet en de akoestistiek drastisch verbeterd. De akoestische panelen aan de plafonds helpen het comfort van de gast te verbeteren :)

 

Comfort | Restaurant Diverso

 

We hebben op de 1e etage een tapijt neergelegd een akoestisch schilderij opgehangen en schuim onder de grote tafel bevestigd. Het was niet genoeg. In najaar 2019 hebben we ronde akoestische panelen aan het plafond gehangen. Dit helpt enorm.

Op de begane grond hebben we net voor kerst ook akoestische panelen aan de plafonds gehangen. Ook daar is de akoestiek nu vele malen beter. 

Wat we niet kunnen beïnvloeden is hoeveel geluid onze gasten maken. Wij willen dat alle gasten een normaal gesprek kunnen hebben aan tafel. 

 

Bon appetit!