Plaats 3 in Terras Top 100

In deze blog lees je het vervolg op onze hoge ranking in de Terras Top 100

Plaats 3 in Terras Top 100 | Restaurant Diverso

Welkom bij Diverso beste juryleden! Samen gingen we aan tafel om te drinken, te eten en om met elkaar in gesprek te gaan. Het beantwoorden van de vragen liep prima en daarnaast vertelden wij ons verhaal. Dit ondersteunden wij met fotomateriaal: terras in de tijd van Kesselshof, verbouwing van het terras, gebruik van het terras met Kooktheater tijdens de verbouwing en het terras zoals we het nu regulier gebruiken. 

De sfeer was goed en een dosis humor zorgt voor ontspanning. We lieten hen onze zaak voor en achter de schermen zien. Daarna hebben we de juryleden verleid om nog even te blijven om onze huisgemaakte tiramisu en Caspars Limoncello te proeven. Ze vertrokken weer en wij hadden een goed gevoel. In ieder geval voelden we dat we alles hebben gedaan wat we konden doen. Op naar maandag 2 juli de bekendmaking. 

Ons vaste team hebben we uitnodigd om samen naar het evenement te gaan in Ermelo. Dat vonden ze uiteraard een goed idee!. Met de trein gingen we naar Ermelo, naar Brasserie Staverden, de winnaar van vorig jaar. Deze brasserie ligt op een landgoed midden in de natuur (De Veluwe). Erik van Muiswinkel startte de bekendmaking samen met Michael Simon (Misset Horeca). Vanaf plaats 100 werden alle horeca-ondernemers genoemd, de spanning nam steeds verder toe. 

Plaats 7 niet, plaats 6 niet, plaats 5 niet, oh help... plaats 4 niet.....

Het zuiden in het zuiden. Het Limburgse Diverso weet in het zuiden van ons land de sfeer van het zuiden van ons continent prima te vangen. Hier is het met name Italië dat de klok slaat. En dat gebeurt op een heel fraai en goed terras.

Gefeliciteerd Restaurant Diverso met jullie 3e plaats!

JJJJJAAAAHHHH niet uit te leggen hoe blij we zijn, maar dat is zeker te zien aan de stralende gezichten op de foto’s. (Zie foto-galerij/sfeer-impressie)

Bedankt voor jullie felicitaties, bloemen en taarten. Super om dit met ons team mee te mogen maken.

Kitty

Lees ook het artikel van Misset Horeca: https://www.missethoreca.nl/cafe/artikel/2018/07/terras-top-100-2018-nr-3-diverso-nederweert-10130632