Diverso's Kooktheater/Verbouwing

Vanaf donderdag 22 juni 17.00 uur gaan wij voor jou buiten koken vanuit Diverso's Kooktheater. In de tuin is een ingerichte pagodetent geplaatst waar je onze koks in actie kunt zien. 

Diverso's Kooktheater/Verbouwing | Restaurant Diverso

We hebben in de afgelopen jaren weleens over een buitenkeuken gesproken tijdens ons overleg. Elke keer strandde de plannen. Toen we besloten om te gaan verbouwen was de vraag dichtgaan of zoveel mogelijk openblijven snel beantwoord. We gaan ervoor! Het is te gemakkelijk om wekenlang dicht te gaan en het past niet bij Diverso. Dus kwam het onderwerp buiten koken weer op de agenda. En nu is het zover, Diverso's Kooktheater staat in de tuin! Net als in het theater zit je als gast lager dan het podium en wordt je vermaakt door in dit geval te kijken naar koks die gerechten aan het bereiden zijn voor jou en alle andere gasten. Je ziet live de afstemming en samenwerking tussen bediening- en keukenteam. Wat voorheen achter een muur en klapdeur gebeurde, zie je nu live gebeuren. 

In de zomer 2017 ontvangen wij jou graag op het terras. Alleen het souterrain/kelder is in gebruik, dus de bar en toiletten zijn normaal toegankelijk en bereikbaar. Zoals je op de website kunt zien is het menu voor lunch en diner aangepast. Uiteraard staan veel gekozen gerechten op de kaart.

 

In het pand is momenteel een grootse verbouwing gaande. Medio augustus hopen we klaar te zijn. Er komt een grotere en nieuwe keuken die meer capaciteit heeft. Dit is hard nodig aangezien de plannen van de verbouwing begonnen om de keukencapaciteit te vergroten. Het is werkelijk een wonder te noemen hoe John en zijn keukenteam bijna 6 jaar alle gerechten uit de keuken geschoven hebben. Ook de 1e etage van het pand wordt ingericht als restaurant met bar en toiletgroep. Om verbindingen en zichtlijnen te creeren worden er vides gemaakt, waardoor je in het midden van het pand bijna alle etages kunt zien (op souterrain na). Er zitten prachtige houten balken in het pand die in het zicht komen. De (nu nog..) groene ruimte rechts vanaf de voordeur wordt aperitiefbar en ontvangstruimte waar je kunt borrelen en keuvelen. Nog een belangrijke verandering is dat we met 2 horecaliften gerechten en vuile vaat/goederen gaan transporteren. Dat is voor jou als gast niet zo goed zichtbaar maar voor ons wordt dit een nieuwe manier van werken.  Dat scheelt veel trappen lopen voor onze collega's. 

 

Het is een spannende periode voor ons. We zijn overtuigd dat dit de juiste stap is om dit mooie pand optimaler te gebruiken voor het horeca-concept dat we bijna 6 jaar omarmen.