Groeten uit Piemonte

Vandaag (20 oktober) zijn we rond de middag gearriveerd bij Bed & Breakfast Borgo Vallone in Piemonte (Italië). Ed & Natasja ontvingen ons hartelijk en vertelden ons dat de Italianen hier kampen met een slecht truffelseizoen. Het is te droog, dus zijn er maar weinig truffels. Morgen mogen we mee gaan zoeken naar truffels.

Groeten uit Piemonte | Restaurant Diverso

Vanmiddag hebben we 2 wijnboeren bezocht waarvan 1 de mousserende zoete witte wijn produceert die wij bij ons schenken. Puur toeval, zie de foto's.

 
Via de dorpjes en smalle wegen reden we naar Canelli. Een terrasje met een heerlijk glaasje wijn en een borrelhapje deden ons goed. Zometeen gaan we in een klein lokaal restaurantje eten, Testa in Giu in San Giorgio Scarampi.
 
We mogen blijkbaar blij zijn dat ze vandaag open zijn.
 
We houden je op de hoogte!