Restaurant Diverso in Terras Top 100

Restaurant Diverso en Guulke Eten & Drinken hebben een goede prestatie neergezet bij hun deelname aan de Terras Top 100, georganiseerd door Misset Horeca. 

Restaurant Diverso in Terras Top 100 | Restaurant Diverso
Dit landelijke initiatief daagt horecaondernemers met een terras uit om zich te laten toetsen. Een mystery guest brengt een bezoek aan je terras en beoordeelt je op gastvrijheid, kwaliteit, service en vriendelijkheid. De momentopname en bijbehorende (gedetailleerde) beoordeling bepaalt welke plek je krijgt in deze spannende competitie. Alle deelnemers die boven een 8,5 scoren krijgen een plek in de Terras Top 100.
 
Guulke Eten & Drinken behaalde de 100e plaats en Restaurant Diverso de 76e plaats. Nederweert neemt 2, van de in totaal 4, noteringen uit de Provincie Limburg voor haar rekening. Alt Arcen is het best genoteerde Limburgse terras, zij eindigden op een verdienstelijke 2e plaats. 
 
De teams van Guulke Eten & Drinken en Restaurant Diverso zijn uiteraard erg tevreden met dit resultaat! 
 
Op vrijdag 10 juli werden beide ondernemers verrast door Please Payrolling, die met een flitsend promotieteam, roze loper, roze XL-Hummer en champagne hun felicitaties kwamen overbrengen.