TTT-arrangement in Nederweert

Op zaterdag 6 september organiseren we samen met Hoeve Sam Sam en Theaterboerderij ‘Boeket’ het zogenaamde TTT-arrangement aan. TTT staat voor: Tuktour -tafelen - theater.

TTT-arrangement in Nederweert | Restaurant Diverso

tuktukarrangementOp zaterdag 6 september organiseren we samen met Hoeve Sam Sam en Theaterboerderij ‘Boeket’ het zogenaamde TTT-arrangement aan. TTT staat voor: Tuktour -tafelen - theater.

 

Dit sportief/culinair/cultureel arrangement omvat een compleet verzorgde dag van de vroege middag tot de “late”avond . In de middaguren een tocht met een Italiaanse cabrio tuk door het buitengebied van Nederweert . In de vroege avond een speciaal menu bij Restaurant Diverso.

 

Vervolgens  de voorstelling Piepschuim waar het arrangement ’s avonds mee wordt afgesloten in Theaterboerderij Boeket. Piepschuim staat voor muzikaal cabaret met een gezonde dosis humor.

 

Reserveren  voor het  TTT-arrangement kan via info@restaurantdiverso.nl

De kosten voor dit arrangement € 70,- p.p. all-in / excl. drankjes

 

Hoeve Sam Sam

 

Hoeve Sam Sam is in Nederweert een nieuwe loot aan de recreatieve boom. Zij is in juni van dit jaar gestart met haar activiteiten. De eigenaren  willen het interessante buitengebied van Nederweert  op een unieke manier laten ontdekken.

 

Hoeve Sam Sam is de enige plek in Limburg waar Italiaanse Cabrio tuks te huur zijn: de Calessino (kleine koets) van Piaggio, de producent van de bekende Vespa’s. 

 

Stephan: “Met het open dak en een snelheid van 35 tot 40 km per uur, beleef je de omgeving intenser.” Annemarie vult aan: “Om de mooiste plekjes te kunnen laten zien bieden we verschillende unieke routes door het Midden Limburgse land aan. Eigenlijk willen we geen verhuurder zijn, maar een aanbieder van een bijzondere beleving!

 

De naam 'Hoeve SamSam' staat ook voor SAMEN: met andere ondernemingen in Nederweert; met kleine groepen, familie en vrienden deze ervaring delen.

 

Theaterboerderij Boeket

 

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat een langgevelboerderij uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze schuur is de afgelopen jaren door Jos en Riek Levels ingericht tot een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van honderd toeschouwers: Theaterboerderij Boeket.

 

De tuin rond de boerderij is aangelegd als boerentuin met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten, bomen en struiken. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin.

 

Vooral jonge theatermakers worden in de gelegenheid gesteld om zich te profileren. De theaterboerderij is heel geschikt voor producties op locatie. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid, waar natuur en cultuur hand in hand gaan.

 

De meerwaarde van theater op locatie is een ambiance in een landelijke omgeving; betaalbare prijzen; een direct contact met de artiest.